T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BEYKOZ - Beykoz Barbaros Hayrettin Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Öğrencilerimiz için okul ortamını değerlendirme anketi tıklayınız

Mrt

Okulumuzun 2024-2028 Stratejik Planı hazırlıkları doğrultusunda sizlere daha kaliteli hizmet verebilmek için okuldaki  uygulamalarla ilgili görüşlerinize ihtiyaç duyulmaktadır. Bu anketin gerçekleştirilmesindeki amaç sizlerin görüşleriyle sorunları, iyileştirmeye açık alanları tespit etmek ve çözüme yönelik stratejiler geliştirmektir.

Tüm soruları eksiksiz ve samimiyetle doldurmanızı rica eder, katkılarınız için teşekkür ederiz.

Veli anketi için tıklayınız

Öğrenci anketi için tıklayınız

Öğretmen anketi için tıklayınız

Şbt

Öğrencilerimizin akademik, kültürel, sosyal vb. gelişimlerini takip edebilmek, okul veli işbirliğini artırmak için öğretmen –veli ve öğrenci görüşmelerini daha etkili ve verimli kılmak amacıyla belirlenen gün ve saatlerde velilerimizi öğretmenlerimizle bireysel görüşmeler yapmak için okulumuza bekliyoruz.

Çizelgeye ulaşmak için tıklayınız.

Ocak ayı itibariyle okulumuzun ders giriş çıkış saatleri güncellenmiştir.